Wi-Fi fjøskamera med full HD, nattsyn og fast pekeretning - LAGERVARE, OMGÅENDE LEVERING

Wi-Fi-kamera modell H4-HF:
Monteringsplaten forenkler midlertidig plassering. Alle komponentene på bildet følger med, inklusive rustfrie skruer. Den svarte nettkabelen er 1,9 meter lang. Bruk en beskyttelsesboks rundt skjøten når du bruker skjøtekabel, se nettbutikken

For IOS og Android - se videobildet på smarttelefon, nettbrett, PC eller Mac
Bildebrikke 2 MP 1920x1080, bildeformat 16:9

Utgave egnet for midlertidig og permanent montering i fjøs, med 1920x1080 bildepunkter (full HD), fast pekeretning og effektiv bevegelsesalarm.

Medfølgende festeplate gjør monteringen enkel på vegg, bjelke, gjerde, tak osv. Korrosjonssikkert og klimatett kamerahus (IP66) i hvitlakkert aluminium. 

Enkel innstilling av pekeretningen med tre unbrakoskruer på kamerabraketten. Juster pekeretningen samtidig som du ser kamerabildet på en smarttelefon eller et nettbrett.

Leveransen inkluderer alle komponentene du ser i bildet, men du må selv montere dem sammen og sette strømforsyningsenheten for kameraet inn i koplingsboksen. Nøyaktig monteringsanvisning med bilder, følger med. En 1,9 meter lang utendørstype nettkabel som er strekkavlastet i koplingsboksen følger også med, slik at du ved midlertidig bruk kan tilkople en passe lang skjøtekabel for nettstrøm. Vi leverer en beskyttelsesboks i rød plast som holder skjøtestøpsel og skjøtekontakt samlet og beskyttet.

Vidvinkelobjektiv med visningsområde horisontalt 75,7° og vertikalt 47,2°. Bildebrikke 1/2,8" Sony 323, meget stort dynamisk område (WDR) på 120 dB, samt digital støyreduksjon, Bildet er i fokus fra mindre enn en meter til uendelig. Minste belysningsstyrke i motivet på 0,05 lux uten hjelp av IR-belysning, og 25 m nattsyn i stummende mørke ved hjelp av 36 IR-dioder (videobildet er i svart/hvitt og i ikke farger med IR-belysning).   

Videobildet ser du på en smarttelefon eller et nettbrett ved hjelp av en app for IOS (Apple) eller Android, hvor som helst der Internett er tilgjengelig, over 3G- og 4G-mobilnettet eller over et Wi-Fi-nett. Vis kamerabildet fra flere kameraer samtidig på en dataskjerm tilkoplet en Windows-PC.

Alle våre kameraer i H-serien bruker samme app, slik at du kan velge bildet fra flere kameramodeller i samme app, uansett om det er et Wi-Fi-kamera eller et 4G/LTE-kamera.

Kameraet kan tilkoples flere ulike eksterne antenner som tillater større avstand mellom Wi-Fi-ruteren og kameraet. Se i nettbrutikken. 

NETTBUTIKK

Utendørs trådløst IP-kamera med innebygd 4G (LTE), full HD. vipp/sving og 4x zoom - LAGERVARE, OMGÅENDE LEVERING

4G-kamera modell H6-LTE:
Fjøsvakt/gårdsvakt/bryggevakt/hyttevakt - øvre kuppel står stille, mens kameraet nedenfor kan svinge 355 grader og vippe 90 grader, styrt fra smarttelefonen - leveres med koplingsboks og festeplate som forenkler monteringen

Trådløst IP kamera med innebygd 4G (LTE), full HD-oppløsning, vipp-sving, 4x zoom og autofokus. Bildeformat 16:9

Spesielt egnet som fjøskamera og bryggekamera.

Jensen P2P modell H6-LTE er et trådløst kamera med full HD-oppløsning. Kameraet kan styres til å se i enhver retning, med sving 355 grader og vipp 90 grader (fra rett fram til rett ned).

Visningsområde horisontalt er 89,9/26,2 grader ved full vidvinkel / full zoom. I tillegg minst 2x digital zoom på mobilskjermen, med total zoom minst 8x (smarttelefon eller nettbrett med Android har litt over 2x digital zoom, mens iPhone, iPad og PC-skjerm gir adskillig mer digital zoom).

Sett inn et SIM-kort for Telenors eller Telias 4G-nett. Laveste pris for 4G får du med tvilling-SIM eller ekstra data-SIM for mobilabonnementet. Med mange kameraer er ett eller flere abonnementer med bare data-SIM det riktige alternativet. Ta kontakt med mobiloperatøren om dette.

Med et data-abonnement fra ICE fungerer kameraet i 800 MHz-, 900 MHz- og 1800 MHz-båndene, men ikke i 450 MHz-båndet.

Alle mobiloperatører gir tilgang i det langtrekkende 800 MHz-båndet.

Kameraet har en mekanisk utforming som gjør det motstandsdyktig mot regn, snø og is. Dessuten tåler det fukt og støv i et fjøsmiljø.

Pekeretning og zoom for kameraet styres med en finger på mobilskjermen. Alt innenfor 50 meter fra kameraet ser du i stummende mørke, ved hjelp av infrarødt lys fra de innebygde IR-diodene.

Kameraet trenger ingen annen tilkopling enn 230 volt nettspenning for mating av 12 volt-strømforsyningen som settes inn i den medfølgende koplingsboksen - som kan monteres over kameraet slik bildet viser, eller ved siden av kameraet, men ikke mye lavere enn brakettfestet (ved lavere montering vil koplingsboksen hindre visning i enkelte retninger).

Du må selv montere sammen komponentene du ser på bildet. En 1,9 meter lang utendørstype svart nettkabel som er strekkavlastet i koplingsboksen følger også med. Nøyaktig monteringsanvisning med bilder, er vedlagt. 

Videobildet og styresignalene sendes trådløst via 4G-mobilnettet.

Videobildet ser du på en smarttelefon eller et nettbrett ved hjelp av en app for IOS (Apple) eller Android, hvor som helst der Internett er tilgjengelig, over 3G- og 4G-mobilnettet eller over et Wi-Fi-nett.

Vis kamerabildet på en HD-TV ved hjelp av Airplay eller Chromecast, eller vis bilder fra flere kameraer samtidig på en PC-dataskjerm. En Apple MAC kan vise bildet fra ett kamera om gangen.

 • Bildebrikke med 2 megapiksler
 • Full HD-oppløsning med 1920x1080 bildepunkter
 • 4x motorisert zoom og autofokus
 • Sving horisontalt 355 grader
 • Vipp vertikalt 0-90 grader
 • Minst 50 m nattsyn med automatisk/manuell IR-belysning
 • 4G i LTE-bånd 3 (1800 MHz) og bånd 20 (800 MHz) fra alle mobiloperatører
 • Fungerer også i bånd 7 (2600 MHz) og bånd 8 (900 MHz) men ikke i bånd 31 (450 MHz)
 • Fungerer i 3G-nettet der 4G-dekning mangler
 • Piskantenne
 • 12 volt driftsspenning fra medfølgende 230 volt adapter
 • Visnings- og styringsprogram for PC og Mac
 • App for IOS (Apple) og Android - visning og styring på smarttelefon
 • P2P for automatisk oppkopling til Internett
 • Sikret mot regn, snø og støv - IP66
 • Omgivelsestemperatur ved drift -20 - +50 grader C
 • Farge hvit

Alle våre kameraer i H-serien bruker samme app, slik at du kan velge bildet fra flere kameramodeller i samme app, uansett om det er et Wi-Fi-kamera eller et 4G/LTE-kamera.

NETTBUTIKK

Utendørs Wi-Fi domekamera med full HD, 4x zoom og vipp-sving

Wi-Fi-kamera modell H5:
Fjøsvakt/gårdsvakt/bryggevakt/hyttevakt - øvre kuppel står stille, mens kameraet nedenfor kan svinge 355 grader og vippe 90 grader, styrt fra smarttelefonen - leveres med koplingsboks og festeplate som forenkler monteringen

Domekamera modell H5, Wi-Fi IP-kamera for IOS og Android - se videobildet på smarttelefon, nettbrett, PC eller Mac

Den ultimate fjøsvakten, gårdsvakten, bryggevakten, hyttevakten.

Bildebrikke 2 MP 1920x1080, bildeformat 16:9 

Overfør kamerabildene over ditt eksisterende, trådløse Wi-Fi-nett, eller ved hjelp av en trådløs 4G-ruter med rimelig data-abonnement. 

Et trådløst høyoppløsningskamera som kan styres til å se i enhver retning. Monter det på et hjørne mellom to yttervegger, og se langs to vegger og dessuten i en 270 graders sektor fra vegg til vegg. Med to kameraer, montert på motsatte hjørner, se alle ytterveggene og hele området rundt bygningen.

Heng det i taket og se i alle retninger i fjøset. Zoom inn optisk 4 ganger, og i tillegg digitalt minst 2 ganger, og se detaljer med litt over 8 ganger zoom på Android-telefoner og Android-nettbrett, og med ennå mer zoom på telefoner og nettbrett fra Apple. 

Også svært godt egnet til overvåkning av
brygge og båt, eller av driftsbygning.

Bruk retningsantenne på kameraet hvis avstanden mellom kamera og Wi-Fi-ruteren er lang.

Kameraet har en mekanisk utforming som gjør det motstandsdyktig mot regn, snø og is (IP66).    

Pekeretningen for kameraet styres med en finger på mobilskjermen. Se soloppgangen eller solnedgangen, trær i bevegelse og trær med snø. Studer dyrespor rundt hytta, zoom inn på fjerne objekter eller på en påle som viser snødybden. Kontroller at alle vinduer og lemmer på hytta er lukket, sjekk snømengden på uthustaket og monter et ekstra kamera på uthuset og se snømengden på hyttetaket. Alt innenfor 50 meter fra kameraet ser du i stummende mørke, ved hjelp av infrarødt lys fra de innebygde IR-diodene.

Horisontalt visningsområde i kamerabildet på 89,9°/26,2° ved full vidvinkel / full zoom. 

Kameraet trenger bare en skjøtekabel med 230 volt nettspenning for mating av 12 volt-strømforsyningen som settes inn i den medfølgende koplingsboksen - som kan monteres over kameraet slik bildet viser, eller ved siden av kameraet, men ikke mye lavere enn brakettfestet (ved lavere montering vil koplingsboksen hindre visning i enkelte retninger).

Du må selv montere sammen komponentene du ser på bildet. En 1,9 meter lang utendørstype svart nettkabel som er strekkavlastet i koplingsboksen følger også med. Nøyaktig monteringsanvisning med bilder, er vedlagt. 

Videobildet og styresignalene formidles trådløst via en 4G-ruter, eller via en kablet Wi-Fi-ruter som har internett-forbindelse via TV-kabelen eller telefonlinjen. 

Kamerabildet ser du på en smarttelefon eller et nettbrett ved hjelp av en app for IOS (Apple) eller Android, hvor som helst der Internett er tilgjengelig, over 3G- og 4G-mobilnettet eller over et Wi-Fi-nett.

Vis kamerabildet på en HD-TV ved hjelp av Airplay eller Chromecast, eller vis bilder fra flere kameraer samtidig på en dataskjerm tilkoplet en Windows-PC.  

Kameraet har 4x optisk, motorstyrt zoom, men med tillegg av 2x digital zoom i mobilappen for Android (mer for iPhone/iPad), får du minst 8x zoom totalt, som på grunn av den høye oppløsningen fortsatt gir et klart bilde. 

Alle våre kameraer i H-serien bruker samme app, slik at du kan velge bildet fra flere kameramodeller i samme app, uansett om det er et Wi-Fi-kamera eller et 4G/LTE-kamera.

Kameraet kan tilkoples flere ulike eksterne antenner som tillater større avstand mellom Wi-Fi-ruteren og kameraet. Se i nettbrutikken. 

Tekniske data for kameraene H5 og H6-LTE er de samme, bortsett fra det som gjelder 4G/LTE og Wi-Fi.

Data modell H5

NETTBUTIKK

Utendørs Wi-Fi-kamera med full HD og fast pekeretning - LAGERVARE, OMGÅENDE LEVERING

Wi-Fi-kamera modell H4:
Hvitt eller svart kamerahus.
Hyttevakt/gårdsvakt/områdevakt/bryggevakt med full HD-oppløsning og vidvinkellinse - leveres med koplingsboks som forenkler monteringen - monter kameraet rett på koplingsboksen

For IOS og Android - se videobildet på smarttelefon, nettbrett, PC eller Mac
Bildebrikke 2 MP 1920x1080, bildeformat 16:9

Den stødige hyttevakten og områdevakten - et utendørs høyoppløsningskamera med 1920x1080 bildepunkter (full HD), fast pekeretning og effektiv bevegelsesalarm. Enkel montering på vertikal eller horisontal flate. Liten størrelse BxDxH 190x81x68 mm. Kamerahus med farge svart eller hvit. 

Også svært godt egnet for overvåkning av brygge og båt, eller av driftsbygning. Bruk retningsantenne hvis avstanden mellom kamera og Wi-Fi-ruteren er lang.

Vidvinkelobjektiv med horisontalt visningsområde 75,7°. Bildebrikke 1/2,8" Sony 323, meget stort dynamisk område (WDR) på 120 dB, samt digital støyreduksjon,  Minste belysningsstyrke i motivet på 0,05 lux uten hjelp av IR-belysning, og 25 m nattsyn i stummende mørke ved hjelp av 36 IR-dioder.   

Kameraet trenger bare en skjøtekabel med 230 volt nettspenning for mating av 12 volt-strømforsyningen som settes inn i den klimasikre koplingsboksen som følger med. Videobildet formidles trådløst via en 4G-ruter, eller via en kablet Wi-Fi-ruter som har internett-forbindelse via TV-kabelen eller telefonlinjen. 

Du må selv montere sammen komponentene i koplingsboksen. Nøyaktig monteringsanvisning med bilder, er vedlagt. Skru kameraet fast på koplingsbokslokket, eller plasser det like ved siden av koplingsboksen. Kamerabraketten kan monteres på to måter, slik bildet til høyre viser, og slik bildet av kamera modell H4-HF viser.

Koplingsboksen som leveres sammen med både svart og hvit kamerautgave har grå farge. Du kan velge å bestille svartlakkering av boksen, se nettbutikken. (En i utgangspunktet svart koplingsboks av riktig størrelse (11x11x7 cm) er ekstremt vanskelig å finne, og vil eventualt være svært dyr).  

Den svarte utgaven av kameraet leveres med en 1,9 meter lang utendørstype svart nettkabel som har påsveist støpsel, mens for den hvite utgaven må du selv finne en passende kabel som træs gjennom gummigjennomføringen i boksen og tilkoples den medfølgende skjøtekontakten inni koplingsboksen. Derfor er det hvite kameraet litt rimeligere.

Kamerabildet ser du på en smarttelefon eller et nettbrett ved hjelp av en app for IOS (Apple) eller Android, hvor som helst der Internett er tilgjengelig, over 3G- og 4G-mobilnettet eller over et Wi-Fi-nett. Vis kamerabildet på en HD-TV ved hjelp av Airplay eller Chromecast, eller vis bilder fra flere kameraer samtidig på en dataskjerm tilkoplet en Windows-PC.

Data modell H4

NETTBUTIKK

Utendørs Wi-FI-kamera med fast pekeretning - LAGERVARE, OMGÅENDE LEVERING

Wi-Fi-kamera modell H2:
Hyttevakt/gårdsvakt/områdevakt/bryggevakt - med klart og lyssterkt vidvinkelbilde - leveres med koplingsboks som forenkler monteringen - monter kameraet rett på koplingsboksen

For IOS og Android - se videobildet på smarttelefon, nettbrett, PC eller Mac
Bildebrikke 1,3 MP 1280x960, bildeformat 16:12 

Den rimeliige utendørs hyttevakten og områdevakten, med fast pekeretning og uten zoom. Meget klart og lyssterkt vidvinkelbilde med ekstra stor visning i høyden.

Også svært godt egnet for overvåkning av brygge og båt, eller av driftsbygning. Bruk retningsantenne hvis avstanden mellom kamera og Wi-Fi-ruteren er lang.

25 meter nattsyn, 3,6 mm fast linse, horisontalt visningsområde 75,7° og 1,3 MP bildebrikke med oppløsning 1280x960 bildepunkter. Digital WDR og digital støyreduksjon.

Svært kompakt og klimasikkert aluminiumskabinett som enkelt monteres på horisontal, skrå eller vertikal flate. Spesielt enkelt å montere, BxDxH 186x67x67 mm, farge hvit.

Kameraet trenger bare en skjøtekabel med 230 volt nettspenning for mating av 12 volt-strømforsyningen som monteres i den klimasikre koplingsboksen som følger med. 

Du må selv montere sammen komponentene i koplingsboksen. Nøyaktig monteringsanvisning med bilder, er vedlagt.

Videobildet formidles trådløst via en 4G-ruter, eller via en kablet Wi-Fi-ruter som har internett-forbindelse via TV-kabelen eller telefonlinjen. 

Data modell H2

NETTBUTIKK

Innendørs Wi-Fi-kamera med temperatur- og fuktvisning - LAGERVARE, OMGÅENDE LEVERING

Wi-Fi-modell H1:
Hyttevakt for innendørsbruk - med spesielt gode motlysegenskaper når kameraet ser ut av vinduet - og visning av temperatur og relativ fuktighet i hytta

For IOS og Android - se videobildet på smarttelefon, nettbrett, PC eller Mac
Bildebrikke 1 MP 1280x720, bildeformat 16:9

Hyttevakten som krever ingen eller kort monteringstid. Sett kameraet på et bord eller en hylle, eller monter det med den medfølgende braketten på en vegg eller i en vinduskarm - eller til og med opp-ned i taket.

La Wi-Fi-kameraet på hytta ha utsyn gjennom vinduet, kanskje med visning av et utetermometer i en liten del av bildet, og av en utendørs staur med centimeterinndeling. Så har du oversikt over temperaturen både inne og ute, og av snødybden.

Dette kameraet har egenskaper som gjør det spesielt egnet til å se ut gjennom vinduet når en del av motivet er lys himmel. Enkelte konkurrerende kameraer overreagerer selv når bare en liten del av bildet viser lys himmel, med resultat at kamerabildet blir svært mørkt og mister alle detaljer.

Wi-Fi-kameraet tilkoples lokalt Wi-Fi-nett, og bildet ser du på mobiltelefonen eller nettbrettet, ved hjelp av en app for IOS (Apple) eller Android (Samsung, Sony, Motorola, Lenovo, LG og mange andre) hvor som helst der Internett er tilgjengelig, over 3G- og 4G-mobilnettet eller over et Wi-Fi-nett. 

Dette kameraet har en integrert føler som viser temperatur og relativ fuktighet i kamerabildet. Kameraet har fastmontert antenne.

Data modell H1

NETTBUTIKK

Retningsantenne for utendørs Wi-Fi-kameraer

Yagi-antenne modell Y18 med forsterkning 18 dBi. For 2,4 GHz-båndet. Leveres med svart kabel.

Klimasikker Yagi-antenne med forsterkning 18 dBi. Tåler vindstyrke 216 km/h (60 m/s).

Svart kabel med lengde 1 meter og RP-SMA-kontakt. Antennelengde 55 cm.

Kople denne antennen til kameraet når avstanden til den trådløse ruteren er lang, for eksempel når du overvåker båt og brygge, eller har montert kameraet i et fjøs eller på en driftsbygning.

Sørger for at Wi-Fi-signalet rekker flere hundre meter (faktisk avstand avhenger av mellomliggende topografi, trær og bebyggelse). 

Antennen festes lettest på et universalveggfeste for TV-antenne (for eksempel fra Biltema).

Er 1 meter antennekabel for kort? Vi leverer også en 5 meter lang skjøtekabel med han/hun RP-SMA-kontakter. 

NETTBUTIKK

Programvare

Videobildet fra alle kameraene som er beskrevet ovenfor ser du på en smarttelefon eller et nettbrett ved hjelp av appen CamHi som lastes ned fra App Store (Apple) eller Play Butikk (Android). Du installerer ett eller flere kameraer i appen, og du klikker på det kameraet du ønsker å se bilde fra.

Sammen med kameraene leveres en CD med Windows-programmer for førstegangsoppsett og innstilling av utendørskameraene. På PC-skjermen ser du senere bildet fra ett kamera, eller samtidige bilder fra flere kameraer. Kameraene kan være plassert hvor som helst, med kommunikasjon via lokalt nettverk eller ulike Internett-tilkoplede nettverk. Se på samme tid videobilde fra hytta, brygga og gårdsplassen hjemme, eller fra flere kameraer i fjøset eller andre bygninger.

Førstegangsoppsett av utendørskameraene kan du også utføre på en Mac. Senere kan du se kamerabildet fra ett kamera om gangen i en nettleser på Macen. Dette krever at kamera og Mac er tilkoplet samme nettverk.

Den fyldige oppsettveiledningen, som er felles for alle disse kameraene, er på norsk. Både førstegangsoppsett og bruk av kameraet blir forklart trinn for trinn.

Førstegangsoppsett av innendørskameraet skjer ved kommunikasjon direkte mellom smarttelefonen eller nettbrettet og kameraet, og krever ikke bruk av PC eller Mac.

Installasjon og bruk av appen og programvaren er gratis, og medfører ingen uventede abonnementsutgifter. 

Bevegelsesalarm og video-opptak

Alle hyttevaktene har alarmfunksjon basert på bevegelse i bildet. Innstill e-postfunksjonen i kameraet og motta e-postmelding med bilde av årsaken til bevegelsesalarmen. 

Sett inn et mikro-SD minnekort i kameraet, og spill av på smarttelefonen video-opptak fra det siste døgnet eller den siste uken. Opptakstiden avhenger av minnekortkapasiteten (fra 16 GB til 128 GB).

Kommunikasjon over 4G mobilt bredbånd

4G-dekningen i hytteområder blir stadig bedre. Kople Wi-Fi-kameraet trådløst til en 4G-ruter som har et rimelig data-abonnement. Ingen spesiell innstilling av ruteren er nødvendig, og overført datamengde er så lav at du kan sjekke hytta eller båten hver dag uten å tømme data-abonnementet.

Eller velg et kamera som har innebygd 4G-modul og tilkoples mobilt bredbånd direkte.

I begge tilfeller trenger du et SIM-kort som fungerer i 4G-nettet, enten et tvilling-SIM-kort tilknyttet ditt vanlige mobilabonnement, eller data-SIM-kort tilknyttet et separat abonnement for mobilt bredbånd - fra Telenor, Telia eller ICE, eller en annen mobiloperatør. 

KONTAKTOPPLYSNINGER

E-post:   jensenp2p@gmail.com
Telefon: +47-46 53 60 02
Organisasjonsnummer: 979 833 024
www.jensenp2p.com

 

NETTBUTIKK